Ga vroeg uit de veren en bekijk een zonsopkomst in Venetië

Zonsopkomst Venetië

Rialtobrug in Venetië tijdens zonsopkomst Eerlijk is eerlijk, je gaat natuurlijk niet op vakantie om weer vroeg uit je bed te gaan. Dit doe je natuurlijk al de hele week en daar zit je niet zomaar op te wachten tijdens je stedentrip in Venetië. Maar vroeg op staan tijdens een stedentrip heeft veel voordelen zoals genieten van een zonsopkomst in Venetië.

Zonsopkomst

Ok, ik heb makkelijk praten. Dagelijks ben ik standaard erg vroeg wakker en normaal gesproken vind ik dat niks. Maar op stedentrips is het een ideale eigenschap! Wanneer de rest van het gezin nog op één oor ligt ga ik eruit en alvast op pad. Tegen het ontbijt, een paar uur later, zorg ik dat ik terug ben. Hierdoor heb ik in diverse steden prachtige zonsopkomsten mogen zien. Zo ook deze zomer in Venetië. Om circa 5:00 uur ging de interne klok al af en prima tijd om richting het San Marcoplein te lopen. Hier wilde ik de zonsopkomst fotograferen.

San Marcoplein

Het San Marcoplein is de perfecte plaats om te genieten van een de zonsopkomst. Een ander groot voordeel van een zonsopkomst is dat veel mensen nog niet wakker zijn en al zeker niet op pad. Hierdoor is een populaire bezienswaardigheid als het San Marcoplein nog niet zo druk. Overdag komen enorme hoeveelheden met toeristen het plein bezoeken maar in de ochtend valt dit nog erg mee. Je treft hier hooguit enkele andere fotografen of mensen die foto’s willen maken voor Instagram.

Bekijk hieronder de foto’s die ik heb gemaakt tijdens een zonsopkomst op het San Marcoplein in Venetië.

Zonsopkomst San Marcoplein

Foto’s © I Love Stedentrips

Disclaimer: Informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. I Love Venetië stelt zich niet aansprakelijk voor ontstane schade en verliezen door beslissingen gebaseerd op de gepubliceerde informatie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*